The perfect guide to the casino

Dét tjener Superligaens største kanoner

Carsten V. Jensen og Peter Christiansen bliver snart rivaler, men hvor meget tjener to af Superligaens største kanoner? Få svaret her.

Carsten V. Jensen sidder i et af Danmarks største fodboldjobs, idet han er fodbolddirektør for Superligaens øjeblikkelige førerhold.

I den rivaliserende stol hos FC København sidder snart Peter Christiansen, som per 1. april er blevet hentet ind som sportschef for løverne.

Læs også: Her er hans månedsløn: Dét tjener Lukas Lerager i FC København

To af ligaens største kanoner tager sig også godt betalt med en løn på henholdsvis 2,4 millioner kroner årligt til Carsten V. Jensen og 100.000 kroner mere årligt til den kommende FC København-boss.

Det skriver tipsbladet.dk.

Carsten V. Jensen kan dog også glæde sig over at få stillet firmabil til rådighed samt dækket udgifterne til telefon, computer og anden elektronik.

Læs også: CV: Brøndby-køb var mit største røverkøb nogensinde

Om Peter ‘PC’ Christiansen har en lignende aftale med FC København, melder historien intet om, så vurderet ud fra kolde kontanter får PC lidt mere i lønningsposen.

Peter Christiansen og Carsten V. Jensen kommer med sikkerhed til at duellere på transfermarkedet, omend førstnævnte har et klart større budget.

Brøndby-bossen Carsten V. Jensens største opgave er nemlig fortsat at skabe sunde tal på bundlinjen, og det forsøger han at gøre med profilsalg.

En anden sværvægter i Superligaen er Svend Graversen, sportsdirektør i FC Midtjylland, og hans løn står fortsat hen i det uvisse.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘En genial taktik’ – men KEP tvivler på, at Brøndby kan holde den kørende særligt længe!

Læs også: Spansk medie: Chelsea vil lave Hazard-kup

Læs også: Tidligere FCK-angriber skifter klub igen: Fortsætter karrieren i Bulgarien

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top