The perfect guide to the casino

Transfersnak: ‘CV’ åbner op for lejeaftaler til disse to spillere

Brøndbys sportsdirektør afviser ikke, at et par af klubbens spillere kan blive lejet ud.

Brøndby IF har allerede været aktive i vinterens transfervindue, hvor offensivspilleren Oskar Fallenius og venstrebacken Michael Lumb er kommet til klubben.

Tidligere har Carsten V. Jensen udtalt, at der formentlig ikke kommer til at ske meget mere fra Brøndbys side i indeværende transfervindue, men der kan alligevel blive sat et par lejeaftaler i stand.

Læs også: Peger mod Niels Frederiksen-skifte til konkurrenter

Det fortæller ‘CV’ til Tipsbladet.dk, hvor han åbner op for lejeaftaler til de to forsvarsspillere Anton Skipper og Joel Kabongo

– Vi var ganske få spillere i truppen i efteråret – 20 markspillere – og de fleste gange med en skade eller to er man jo udtaget til truppen og ganske tæt på holdet, men det er rigtigt, at vi har gode alternativer på stoppersiden og en meget stærk konkurrence.

Læs også: Chok: Mike Jensen ender ikke i Brøndby

– (Anton) Skipper og (Joel) Kabongo har haft svært ved at få spilletid i den stærke konkurrence, men omvendt skal vi også sikre, at vi har – i og med vi spiller med tre stoppere i de fleste kampe – gode alternativer, men det er da en overvejelse, vi skal gøre os.

– Det er noget af det, vi skal kigge på senere i vinduet: Om der kan komme udlejninger på tale på nogle positioner. Men nummer et for os er, at når vi lukker vinduet, skal vi føle os komfortable ved at have det rigtige antal spillere, og positionerne skal være dækket ind i forhold til, at vi går ind i et meget tæt forår, siger Carsten V. Jensen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘CV’ om transfervinduet: Kigger på forstærkning – og vil holde på stjernen.

Læs også: Vil hente landsholdsspiller i Brøndby – Men har ingen penge

Læs også: Spekulationer om exit efter lejlighedssalg

Læs også: Pinligt: Osijek guldkandidater – Så elendig er Erceg for dem

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top