The perfect guide to the casino

Chok: Mike Jensen ender ikke i Brøndby

Mike Jensen siger, at han er tæt på at have sin fremtid på plads, men det er ikke Brøndby, der er tæt på den danske midtbanespiller.

Mike Jensen udtalte tidligere på ugen, at han var tæt på at have sin fremtid på plads efter bruddet med APOEL Nicosia, og han håbede snart at kunne melde noget officielt ud.

Hvis midtbanespilleren taler sandt og er tæt på en ny klub, så er det ikke i Brøndby, for der har slet ikke været nogen dialog mellem parterne.

Det fortæller B.T.-journalisten Farzam Abolhosseini til Brøndby Lyd.

– Der har ikke været nogen dialog mellem dem. Der er løbende kontakt med nogle tidligere spillere, men ikke med Mike Jensen, siger han og uddyber.

– Der var snak i oktober mellem ham og CV, men der har intet været i denne omgang. Mike Jensen er ikke en, Brøndby er tæt på at skrive kontrakt med.

Læs også: Brøndby-fans klar til at vinke farvel: ‘Han har forhåbentlig spillet sin sidste kamp!’

I fodbold skal man dog aldrig sige aldrig, og selvom Farzam Abolhosseini ikke tror på en transfer, kan det ske, hvis Lasse Vigen smutter – han har kontraktudløb til sommer.

– Det skal kun være fordi Lasse Vigen smutter så.

Mike Jensen er 32 år, og han fik sin fodboldopdragelse i Brøndby, som han flere gange har udtrykt ønske for at spille for en dag igen.

VIDEO ØVEST I ARTIKLEN: RETRO: Stort skænderi foran rullende tv-kameraer mellem Zorniger og egen spiller!

Læs også: Brøndby-spillers prisskilt er styrtdykket på ét år

Læs også: Transfer-bingo for CV: VANVITTIG Jobbe-pris afsløret og interesse fra Bundesligaen, Serie A og Premier League

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top