Spekulationer om exit efter lejlighedssalg

The perfect guide to the casino

Spekulationer om exit efter lejlighedssalg

Der har været spekulationer om Rezan Corlus fremtid, men midtbanespilleren er ikke umiddelbart på vej til væk fra Brøndby IF.

Der var kæmpe forventninger til Rezan Corlu, som vendte hjem til Brøndby efter sidste sæson, hvor han med stor succes var udlejet til bundholdet, Lyngby.

Midtbanespilleren har dog haft det svært, hvor han startede ud med at være i karantæne, mens han efterfølgende ikke kunne bide sig fast på holdet, og så blev han skadet.

Læs også: Jan Bechs store drøm: Nu kan Brøndby hente fanfavorit hjem på en fri transfer

Derfor har der været spekulationer om, hvorvidt han kunne være på vej til endnu et udlån – eller et salg -, hvilket blev bakket op af, at han pludselig satte sin lejlighed til salg.

Den unge Brøndby-kreatør planlægger dog ikke at forlade den blå/gule Vestegn. Det fortæller B.T.-journalisten Farzam Abolhosseini i den seneste udgave af Brøndby Lyd.

Ifølge journalisten hænger det forestående lejlighedssalg ikke sammen med, at han er på vej ud af svingdøren i Brøndby, hvor det er blevet til begrænset spilletid.

Læs også: Brøndby-fans klar til at vinke farvel: ‘Han har forhåbentlig spillet sin sidste kamp!’

Rezan Corlu skal primært kæmpe med Jesper Lindstrøm om spilletiden i Brøndby, og det ligner en umulig opgave for den tidligere AS Roma-spiller, da ‘Jobbe’ står noteret for otte mål og fem assists i 13 Superliga-kampe.

Rezan Corlu fik sin fodboldopdragelse i Brøndby, inden han skiftede til AS Roma i 2017, hvor han var i to år, inden han vendte retur til Danmark.

Han er 23 år gammel.

VIDEO ØVERST I ARITKLEN: Der var vist et memo fra Brøndbys ledelse, som offensiv Michael Lumb ikke havde fået!

Læs også: Brøndby-spillers prisskilt er styrtdykket på ét år

Læs også: Transfer-bingo for CV: VANVITTIG Jobbe-pris afsløret og interesse fra Bundesligaen, Serie A og Premier League

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top