The perfect guide to the casino

Jan Bechs store drøm: Nu kan Brøndby hente fanfavorit hjem på en fri transfer

Mike Jensen er blevet fritstillet i APOEL Nicosia, hvorfor han kan skifte klub på en fri transfer.

Mike Jensen har en stor stjerne hos Brøndby-fansene, selvom det nu er over syv år siden, at han forlod den københavnske Vestegn til fordel for et skifte til den norske klub, Rosenborg.

Midtbanestjernen har længe drømt om at vende hjem til Brøndby, og for blot et halvt års tid siden gik der stærke rygter om, at han kunne være på vej retur til sin hjerteklub.

Læs også: Jan Bech blander sig: Derfor har Brøndby ikke forlænget med Niels Frederiksen

Det var B.T., der i deres transferpodcast afslørede, at Carsten V. Jensen havde taget kontakt til Mike Jensens lejr med henblik på en aftale – angiveligt efter et stort ønske fra Jan Bech Andersen.

Mike Jensen var dengang ude i kulden i sin cypriotiske klub APOEL Nicosia, som han skiftede til i januar 2019. Alligevel valgte danskeren dog at blive på Cypern for at kæmpe for sin chance.

Nu er eventyret sydpå dog slut. APOEL Nicosia oplyser i en pressemeddelelse, at man har ophævet samarbejdet med danskeren, som nu er fri til at finde en ny klub – helt kvit og frit.

Læs også: Ekspert ville ikke blive overrasket: Niels Frederiksen spøger i snart ledigt Superliga-job

– Vi vil gerne takke Mike, fordi han gennem hele samarbejdet har været et godt eksempel som professionel menneske. Vi ønsker ham alt det bedste i hans karriere og i hans personlige liv, skriver APOEL.

Hvad er næste stop for Mike Jensen? Det er endnu uvist, men hvis Brøndby mangler en rutineret midtbanemand uden at skulle betale en transfersum, så har de måske manden her.

Læs også: Nyt Brøndby-scoop: ‘De scorer 10x prisen på ham om to år’

Læs også: Har Brøndby givet Lindstrøm ‘påtale?’ Ændrede holdning på under en uge

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top