Brøndby nævnt igen: Tidligere FCM-stjerne er gratis

Brøndby IF bliver løst kædet sammen med Bubacarr Sanneh på baggrund af tidligere skriverier. Den tidligere FC Midtjylland-stjerne er nu tilgængelig på en fri transfer.

FC Midtjylland lavede endnu et stort salg, da de i sommeren 2018 sendte Bubacarr Sanneh til Anderlecht i en handel, der oversteg 50 millioner kroner.

Samtidig udstyrede den belgiske storklub den ghanesiske midtstopper med en voldsom høj løn, som siden har været en stor hindring for hans udvikling.

Læs også: Peger mod Niels Frederiksen-skifte til konkurrenter

Den brølstærke tidligere FC Midtjylland-stjernes udvikling er nemlig gået i stå i Anderlecht, hvor han blot har spillet 19 kampe og forsøgt solgt flere gange.

Det er dog kun lykkes at udleje ham over to omgange, for Bubacarr Sanneh vil ikke ud af sin guldrandede kontrakt, hvor han tjener seks millioner om året – før skat.

Tidligere har Brøndby også forsøgt at leje den ghanesiske stopper, og de bliver igen kædet sammen med det store Anderlecht-flop, som har kontraktudløb i 2023.

Det sker efter Voetbalnieuws kan berette om, at der er konkret dansk interesse i den 26-årige forsvarsspiller, og eftersom Brøndby tidligere har vist interesse, bliver deres navn igen vist.

Læs også: Chok: Mike Jensen ender ikke i Brøndby

Anderlecht har angiveligt gjort Bubacarr Sanneh tilgængelig på en fri transfer, så de kan spare hans store løn, og det er igen lønnen, der bliver en hindring.

Voetbalnieuws skriver, at han har afvist en eller flere danske klubber i dette transfervindue, fordi de ikke har kunne tilbyde ham noget ala det han tjener i Anderlecht.

Brøndby har en sparsom økonomi, så de vil ikke kunne matche noget i nærheden af de 500.000 kroner, han tjener om måneden netop nu. Det vil kun være FC København og FC Midtjylland, der kan tilbyde ham noget lignende.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Werge om KEP´s BIF-udmelding: ‘Folk synes, at du er tæt på indlæggelse’!

Læs også: Pinligt: Osijek guldkandidater – Så elendig er Erceg for dem

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top