The perfect guide to the casino

Endelig: Carsten V. Jensen melder ud om Niels Frederiksen og Mike Jensen

Carsten V. Jensen fortæller, at man overvejer en spiller som Mike Jensen, mens man snart håber at kunne melde noget ud om Niels Frederiksens fremtid i Brøndby.

Der er megen snak i krogene omkring Brøndby IF, som står foran nogle uger, der kan være afgørende for klubbens fremtid.

Både i forhold til spillere, der skal ind og nøglepersoner, der kan være på vej ud af klubben.

Især har megen snak drejet sig om Mike Jensen, der har været rygtet tilbage til Danmark, og Carsten V. Jensen erkender, at det er en mand, man følger.

Læs også: Peger mod Niels Frederiksen-skifte til konkurrenter

– Vi er som klub forpligtet til at tage det til overvejelse, når vores tidligere spillere er i den type situationer. Det gælder også for Mike, siger Brøndby-bossen til tipsbladet.dk.

Carsten V. Jensen vil dog ikke fortælle, hvorvidt klubben regner med at signe den 32-årige midtbanemand, der er fri til at forhandle med interesserede klubber.

Et andet fokuspunkt er Niels Frederiksen, som står med kontraktudløb til sommer, og derfor skal parterne til at finde ud af, hvad fremtiden skal bringe.

Læs også: Chok: Mike Jensen ender ikke i Brøndby

Endnu er intet meldt officielt ud, men det kan ske meget snart. Carsten V. Jensen håber at have en afklaring, når forårssæsonen begynder i begyndelsen af februar.

– Vi sigter mod en afgørelse om Niels Frederiksens fremtid så hurtigt som muligt. I den forbindelse håber vi på, at afgørelsen sker, inden forårssæsonen begynder i starten af februar, siger Carsten V. Jensen til Ekstra Bladet.

Brøndby åbner foråret den 4. februar mod FC Nordsjælland.

Læs også: Pinligt: Osijek guldkandidater – Så elendig er Erceg for dem

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top