The perfect guide to the casino

Mike Jensen spøger hos Brøndby-konkurrenter

Mike Jensen spøger i flere Superliga-klubber, men endnu er der ingen konkrete meldinger om den tidligere Brøndby-spillers fremtid.

Mike Jensen har fået ophævet sin aftale i APOEL Nicosia, og derfor er han i øjeblikket på udkig efter en ny klub – og meget peger i retning af Danmark.

Til norske Nettavisen har den 32-årige dansker udtalt, at han ikke vender tilbage til norsk fodbold, men det i stedet bliver dansk fodbold, der får glæden af ham.

Det er ikke nogen hemmelighed, at hans helt store ønske er at vende snuden retur til Brøndby IF, hvor han fik sin fodboldopdragelse – læs mere om det her.

Brøndby er dog ikke i forhandlinger med deres tidligere midtbaneprofil, og det gør, at han spøger i andre Superliga-klubber.

Søren Sorgenfri skriver på sin Transfer Talk, at der har været snakke på vandrørende om, at han skal til OB. Umiddelbart fejer transferguruen dog det rygte under dørmåtten.

En anden klub, der også har været kædet sammen med Mike Jensen er FC Nordsjælland, som for nyligt solgte Mikkel Ryggaard til polsk fodbold.

Derfor mangler de en rutineret midtbanespiller, men det bliver næppe heller Mike Jensen, selvom der rigtig nok har været rygter om det.

Læs også: Chok: Mike Jensen ender ikke i Brøndby

B.T.-journalisten Michel W. Davidsen skriver på sin Twitter-profil, at han tjekkede op på rygtet i sidste uge, men at det heller ikke bliver et match mellem Mike Jensen og FC Nordsjælland.

AaB lagde i sommerens transfervindue en føler ud efter Mike Jensen, men dengang endte det hele i vasken, og AaB kiggede andre veje, så de har næppe interesse længere.

Mike Jensen spillede før skiftet til APOEL i Rosenborg, hvor han nød kæmpe succes.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Selvom det var en svær periode, ser jeg tilbage på det som en fed tid’ – Makienok husker tilbage på Brøndby-dagene!

Læs også: Pinligt: Osijek guldkandidater – Så elendig er Erceg for dem

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top