Voldsomt debatteret tweet: Tidligere Brøndby-talent stikker til FCK's Dubai-tur

The perfect guide to the casino

Voldsomt debatteret tweet: Tidligere Brøndby-talent stikker til FCK’s Dubai-tur

Den tidligere Brøndby-spiller Daniel Holm stikker til FC København, efter de har meddelt, at de tager til Dubai på træningslejr over vinteren.

FC København har haft et turbulent 2020, og bedst som der var kommet lidt ro på, oplyste klubben, at de drog til Dubai på træningslejr over vinteren.

Løverne havnede i en massiv shitstorm, fordi Dubai har store problemer med at overholde menneskerettighederne, og det tidligere Brøndby-talent Daniel Holm kunne heller ikke dy sig.

Han har tidligere stukket meget til løverne på sin Twitter-kanal og i forbindelse med FC Københavns tur, sendte han følgende tweet ud:

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Tweetet er liket i stor stil – og selvom en række kommentarer pointerer Daniel Holms fejl i og med, at Dubai er en by i de Forenede Arabiske Emirater, så er der også andre morsomme tweets, som:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

William Kvist, der har hovedansvaret for beslutningen som sportslig ansvarlig, har tidligere deltaget i en kampagne mod forholdene i Qatar.

I kampagnen taler han om ‘tusindvis af dødsfald’ og ‘udnyttelse af arbejdere’ og konstaterede, at ‘det ikke har noget med fodbold at gøre, at tusindvis af arbejdere skal dø for at bygge et fodboldstadion’.

Den holdning har ikke ændret sig, for ifølge William Kvist er Dubai og Qatar to forskellige ting, selvom de har de samme menneskelige problemer.

– Det er jo Qatar, vi snakker om dér, siger han til B.T., og da han bliver forholdt, at det er noget nær det samme i Dubai, svarer han:

– Det er jeg ikke 100 procent inde i, om det er sådan. Det ved jeg ikke, om det er?

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Er du klar til at hilse på Wilczek? ’Jeg er ikke fan af det’ – Se interviewet med BIF-profilerne her!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top