The perfect guide to the casino

Erik Sviatchenko: Vigtigt at vi holder nullet

FCM-anføreren var nogenlunde tilfreds med aftenens præstation.

FC Midtjylland krydsede her til aften klinger med Aab hjemme på MCH Arena, hvor begge mandskaber måtte forlade grønsværnen målløst.

Efter slutfløjtet var anfører Erik Sviatchenko nogenlunde tilfreds med præstationen, og han hæftede sig især ved at lykkedes ulvene at holde nullet.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Det var en lige kamp. De havde nogle chancer, og vi havde nogle chancer, så det kunne være gået begge veje. Det ender uafgjort. Vi kunne have tabt kampen, og vi kunne også have vundet kampen. Jeg står med en følelse af at være semi-tilfreds og semi-utilfreds, siger han til TV3 Sport og uddyber:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Jeg ved ikke, hvad vi kan bruge det ene point til. Vi vil gerne have de tre point. Vi må ikke tabe de her kampe, og det er også en vigtig del af det, at vi holder nullet og som minimum spiller til uafgjort. Vi vil jo altid gerne have syv eller otte kæmpe chancer, men de havde også et godt forsvar, og man må sige, at de tre gutter dernede gjorde det flot, tilføjer han.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Bo Henriksen om ny AaB-træner: De burde tage Peter Feher.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top