The perfect guide to the casino

Slagtes af klubbens egne fans: Dette skrev FCK på Twitter efter opsigtsvækkende Ståle Solbakken-interview

FC København reagerede kort efter Ståle Solbakkens interview med en pressemeddelse, der fortalte absolut ingenting – udover, at de ikke har yderligere kommentarer.

FC Københavns fyring af Ståle Solbakken er ikke gået stille til, for den norske manager brugte i går over to timer i ‘Onside’ på at fortælle sandheden omkring bruddet med den klub, han havde stået i spidsen for mere end 600 gange.

Nordmanden langede kraftigt ud efter især Bo Rygard samt den øvrige ledelse, som han mente havde mere fokus på Lalandia end fodboldklubben, FC København.

Efter det voldsomme interview, som blev foretaget af NENT i ‘Onside’, gik FC København ud på Twitter med en udtalelse fra bestyrelsesformand Bo Rygaard. Pressemeddelelsen var dog tom luft og formentlig forberedt allerede flere dage før interviewet med Ståle Solbakken.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Blandt andet er hovedpunktet i pressemeddelelsen, at man ikke har nogle kommentarer, og klubben kommenterer ikke specifikt på nogle af de ting, som Ståle Solbakken udtaler sig om – det til trods for, at pressemeddelelsen hedder ‘REAKTION PÅ INTERVIEW MED STÅLE SOLBAKKEN’.

– Af respekt for det – og til trods for, at der er flere udsagn i interviewet, som vi hverken kan genkende eller er enige i – så ønsker vi ikke at kommentere yderligere, lyder det blandt andet fra bestyrelsesformanden til klubbens hjemmeside.

Læs hele ‘reaktionen’ her.

FC København fyrede Ståle Solbakken i sidste måned og har siden ansat Jess Thorup på en kontrakt frem til 2024. Han blev hentet i Genk, mens Ståle Solbakken fortsat er ledig på markedet.

Klubbens fans har reageret på den bemærkelsesværdige pressemeddelelse, og det falder ikke i god jord hos dem. Se bare her:

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top