Ny Brøndby-video teaser for tidligere stjernespillers comeback

The perfect guide to the casino

Ny Brøndby-video teaser for tidligere stjernespillers comeback

Brøndby IF lagde en video på Twitter i forbindelse med offentliggørelsen af Booztlet, som klubbens nye hovedsponsor. I den video var der en teaser for, at Christian Nørgaard skal hjem… i 2026.

Brøndby IF offentliggjorde tidligere i dag, at Booztlet er deres nye hovedsponsor fra det nye år og frem til sæsonens afslutning.

Annonceringen af den nye hovedsponsor skete via en video, som du kan se herunder:

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Videoen er ikke bare underholdene og oplysende. Nej, den er også interessant og fyldt med små, skjulte beskeder.

Blandt andet er der et billede af midtbanespilleren Christian Nørgaard, hvorpå man har lavet en lille seddel, hvor der står: 2026?

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

En lille teaser for, at Brøndby IF håber på at få midtbanespilleren hjem om nogle år, når hans udenlandskarriere er slut. I 2026 vil han være 32 år gammel.

Sidste år udtalte Christian Nørgaard også, at han med sikkerhed trækker den blå/gule trøje over hovedet en dag i fremtiden.

– Jeg er ikke klar på at komme hjem til Brøndby IF endnu, for jeg har sagt, at når jeg kommer hjem til Brøndby IF en dag, så er det, fordi jeg ikke skal ud igen, sagde han til klubbens hjemmeside i forbindelse med sit skifte til Brentford.

Christian Nørgaard spillede fem år i Brøndby – fra 2013 til 2018, inden han blev solgt til Fiorentina for knap 30 millioner kroner. Eventyret i Italien sluttede dog brat, og han er nu i engelske Brentford.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Optaktsstudiet zoomer ind på ‘det nye’ Brøndby – Hedlund er IKKE tilfreds!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top