The perfect guide to the casino

Journalist: Brøndby nærmer sig Andrija Pavlovic – Transfersummen er udfordringen

Brøndby IF rykker et skridt tættere på Andrija Pavlovic, som er ude i kulden i Rapid Wien.

Brøndby IF jagter en angriber, efter man i begyndelsen af året solgte Kamil Wilczek og senere lod Samuel Mraz vende hjem til Empoli efter endt lån.

B.T. erfarede dog for nyligt, at Brøndby IF havde lagt følere ud hos Andrija Pavlovic, der har to sæsoner i FC København på cv’et.

Den 26-årige angriber er kommet i overskud i Rapid Wien, hvor han i øjeblikket træner med andenholdet, og derfor har fået grønt lys til et skifte.

Læs også: Transferhungrende Brøndby-fans: Durmisi med frækt hint på Instagram

B.T.-journalisten Michel Wikkelsø Davidsen følger nu op på transfersnakken omkring Andrija Pavlovic. Han erfarer, at en transfer rykker tættere på.

– Brøndby og Andrija Pavlovic kommer nærmere, som jeg hører det. Der er mere tro på det i dag, end der var i går. Men det er transfersummen, som er udfordringen. Derfor er det stadig ikke sikkert, om den lander.

Carsten V. Jensen har tidligere udtalt, at man i indeværende transfervindue ikke har råd til at betale en transfersum for nogen spiller.

Derfor lader det til, at Brøndby IF vil forsøge at hente Andrija Pavlovic på en fri transfer. Han har har først kontraktudløb om et år.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top