The perfect guide to the casino

Har spillet i FCK og Brøndby, men følelserne er størst til Vestegnen

Martin Albrechtsen har spillet for både FC København og Brøndby IF, og følelserne er stærkeste til de blå/gule fra Vestegnen, fortæller han i dag.

Martin Albrechtsen har været vidt omkring i sin fodboldkarriere, og han har blandt andet været rundt forbi flere danske klubber.

Forsvarsspilleren har tørnet ud for FC København i 2002 til 2004, mens han også har været på kontrakt i FC Midtjylland fra 2009 til 2012.

Derudover har han også været forbi Brøndby IF, som han spillede for i perioden 2012 til 2017. Og følelserne er størst til de blå/gule fra Vestegnen.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Det fortæller den i dag 40-årige spiller til bold.dk.

– Hvis jeg skal vælge en klub, så er det Brøndby. Det ligger nok i, at jeg var der i længst tid, spillede der senest og derfor har det tætteste forhold til i dag. Alle på og omkring holdet er nyt, i forhold til da jeg selv spillede der, og det går jo stærkt i fodboldverdenen, men det er dem, jeg hepper lidt på, siger han.

Martin Albrechtsen er derudover også fuld af lovprisende om Daniel Agger, som han spillede sammen med i Brøndby IF.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Når han var klar, var der styr på tingene. Han vidste fuldstændig, hvornår der skulle skubbes op og ned, og der blev snakket meget, hvor man med en mindre rutineret forsvarsspiller godt nogle gange kunne føle, man skulle spille for to.

Martin Albrechtsen spiller i dag for FC Græsrødderne, som han for nyligt skiftede til. Han har også været forbi engelsk fodbold, hvor han har tørnet ud for West Bromwich Albion og Derby County.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Frimann i chok over Wilczek-skifte: ‘Jeg troede ikke på det’!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top