The perfect guide to the casino

Chok fra Italien: Antonio Conte skrottes i Inter trods drømmeplacering – Eriksen bærer en del af skylden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Antonio Conte er på vej ud af vagten i Inter Milan, selvom han førte klubben til en flot sølvmedalje – blot ét point fra mestrene Juventus.

Antonio Conte kom til Inter før indeværende sæson, og den italienske manager førte klubben til en imponerende sølvmedalje i sin første sæson for klubben.

Milano-klubben sluttede blot ét point fra mestrene Juventus, og derfor kan Inter igen drømme om at bide skeer med de bedste i ligaen.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Intet er dog rosenrødt i Inter, hvor Antonio Conte efter sølvmedaljen offentligt sagde, at ledelsen i klubben ikke viste nok opbakning og støtte til ham og spillerne.

Nu skriver store medier som Sky Sport Italia, Gazzetta dello Sport og Corriere dello Sport, at Antonio Conte formentlig er fortid i klubben.

Kritikken af ledelsen har skabt uopretteligt skade mellem Antonio Conte og Inter-ledelsen, hvilket snart udløser en fyringsseddel.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Christian Eriksen, der kom til klubben i vinter, er ifølge medierne én af grundene til, at Antonio Conte raser mod Inter-ledelsen.

Danskeren var ikke en mand, som Antonio Conte ønskede at tilføre holdet, og da han blev bevidst om, hvor dyr danskeren er lønmæssigt, gik han til ledelsen og ytrede sin bekymring.

At Christian Eriksen ikke er Antonio Contes mand ses tydeligt, for midtbanespilleren har været henvist til bænken i langt størstedelen af kampene.

Max Allegri og Mauricio Pochettino meldes som bedste bud på nye Inter-trænere.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top