The perfect guide to the casino

Danskerhold har Premier League i sigte: Ny sejr i dag vil sende Brentford meget tæt på oprykning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Den danske træner, Thomas Frank, og hans Brentford kan skaffe sig et umanerligt godt udgangspunkt, hvis det lykkes at vinde over Stoke lørdag eftermiddag.

Brentford kan spille sig op på andenpladsen i The Championship hvis det lykkes at vinde eller spille uafgjort i Championship-kampen mod Stoke. Og dermed er vejen banet for oprykning til Premier League.

Det skyldes især, at holdet har vundet otte kampe på stribe, men det hænger også sammen med, at West Browmich har soldet deres forspring op. Fredag tabte holdet 1-2 til Huddersfield, der ellers ligger i bunden.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Det ændrer ikke så meget for, hvad vi skal forberede os på, siger Thomas Frank i et interview til Brentfords hjemmeside.

– Vi skal stadig fokusere på at vinde som hold, og hver spiller skal fokusere på sin opgave, siger danskeren i interiewet, der blev optaget fredag inden Huddersfields sejr.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

På grund af målscoren mangler Brentford reelt kun fire point for at rykke op. I sidste runde har Brentford hjemmebane mod Barnsley, som er i akut nedrykningsfare, og som kan være rykket ned, når kampen skal afvikles.

Huddersfields sejr betød samtidig, at Leeds er klar som oprykker til Premier League. Leeds vinder rækken, hvis de får mindst et point søndag i Derby eller i den sidste kamp mod Charlton.

(Du kan se mål og højdepunkter fra Brentfords seneste sejr på videoen her på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top