The perfect guide to the casino

Solskjær er vred: Det er ikke retfærdigt!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er utilfreds med planlægningen, der giver Chelsea 48 timer mere til at forberede sig på søndagens semifinale i FA Cup’end hans eget hold.

Chelsea spillede allerede tirsdag på hjemmebane mod Norwich (1-0), mens Manchester United skal i aktion mod Crystal Palace torsdag, inden de to storklubber krydser klinger søndag om en plads i FA Cup-finalen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Det er en bekymring, vi har. De har 48 timer mere til at hvile, end vi har. Det er ikke retfærdigt, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge spanske AS.

– Inden vi gik i gang igen efter corona-pausen, talte vi alle om en retfærdig programlægning. Og det er det her naturligvis ikke, siger Manchester Uniteds norske manager.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Men der er ikke så meget at gøre ved det. Jeg tænker kun på Crystal Palace lige nu, og så må jeg samle stumperne op bagefter, sagde han.

Manchester United tabte tidligere i en af årets første kampe på hjemmebane 1-2 til Crystal Palace. Hvis det lykkes at vinde returkampen, kommer holdet op på den fjerdeplads, som betyder Champions League-kvalifikation til næste sæson.

(På videoen øverst på siden kan du se Paul Pogba score et flabet mål i Manchester Uniteds sejr over Aston Villa for nylig).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top