The perfect guide to the casino

Spansk fodbold-boss vred over Manchester City-dom: – Det dur ikke!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Præsidenten for den spanske liga, Javier Tebas, er utilfreds med dommen fra den internationale sportsdomstol (CAS), der onstødte dommen om to års udelukkelse af Manchester City fra Champions League.

Da det europæiske fodboldforbund (UEFA) i februar i år besluttede at udelukke Manchester City fra europæisk fodbold i to år, var Javier Tebas med i heppekoret.

Men han er ikke fan af CAS, der mandag omstødte dommen, så Nanchester City ikke bliver udelukket – og får nedsat bøden fra over 200 millioner kroner til 75 millioner kroner.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Det dyr ikke. Vi må spørge os selv, om CAS er den rigtige domstol at henvende sig til i den slags sager, sagde Javier Tebas efter dommen til BBC. Det skriver The Independent.

– Schweiz er et land med en stærk tradition for domsafsigelser. CAS lever ikke op til den standard, sagde den spanske liga-præsident.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Manchester Citys forbrydelse består i, at klubben ikke overholder UEFAs krav om Financial Fair Play, der groft sagt betyder, at klubberne over tid ikke må bruge flere penge, end de tjener.

Hovedparten af forholdene i den aktuelle sag er dog fra 2014 og før, og derfor er de faldet for den forældelses-frist, som UEFA selv har sat.

(Du kan se Manchester City vinde over Real Madrid i klubbens seneste kamp i Champions Laegue i videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top