The perfect guide to the casino

Mourinho glad for sejr over Arsenal: – Men jeg er nødt til at have større mål

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

José Mourinho var tilfreds med Tottenhams sejr over Arsenal, og nu drømmer han om Europa League.

Tottenham var bagud i opgøret mod ærkerivalerne fra Arsenal, men Spurs fik vendt kampen og endte med at vinde 2-1. (Du kan se højdepunkter og mål fra kampen i videoen øverst på siden).

Det betyder, at Tottenhams fans fik den glæde midt i en ellers mislykket sæson, at klubben nu har overhalet Arsenal i tabellen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Det var en fantastisk præstation, men det dér med at slutte over Arsenal er perspektivet for en Tottenham-fan. Jeg er nødt til at have større målsætninger, sagde Tottenham-manager José Mourinho efter sejren ifølge London Evening Standard.

– Jeg vil gerne spille Europa League til næste sæson. Det er ikke ligefrem en turnering, jeg elsker. Men når det nu ikke kan blive Champions League, så må det gerne blive Europa League, sagde den portugisiske Tottenham-manager.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– I min karriere har jeg spillet Europa League to gange, og jeg har vundet den to gange. Så det vil da ikke være så dårligt at vinde turneringen en tredje gang, sagde José Mourinho.

Med sejren over Arsenal ligger Tottenham på ottendepladsen i Premier League, men holdet kan se op til Wolverhampton, der har tre point flere, og som lige nu ligger på den sjetteplads, der udløser kvalifikation til Europa League.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top