The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken: Nu skal FC Midtjylland have succes i Europa!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FCK-manager Ståle Solbakken drømmer om europæisk succes for FCM.

FC København har været i europæisk gruppespil i de sidste mange år. Til gengæld har det knebet for de øvrige danske klubber. Men det håber FCK-manager Ståle Solbakken, at de nye danske mestre fra FCM kan lave om på.

– De har alle forudsætninger nu. Alle deres unge spillere bliver bedre. De har et kanon-hold nu, siger Ståle Solbakken til bt.dk

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Årsagen til, at han som FCK-mand ønsker europæisk succes til konkurrenten er, at det vil være godt for alle danske hold – også FCK.

Jo højere et land ligger på den såkaldte koefficient-liste under det europæiske fodboldforbund (UEFA), desto flere hold får landet med i de europæiske turneringer. Og desto senere træder de bedste hold ind i turneringerne.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Det er en kæmpe ulempe for os (hvis FCM ikke kommer i Europa, red.). Jeg håber, at vi har to eller tre hold i Europa hvert år, for det gør det nemmere for alle hold, siger Ståle Solbakken.

FCM træder som danske mestre ind i Champions League-kvalifikationen. Derudover får Danmark nummer to og tre med i Europa League-kvalifikationen sammen med Sønderjyske, der er kvalificerede, fordi de har vundet den danske pokalturnering.

(Du kan se og høre et interview med Ståle Solbakken i videoen øverst på denne side).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top