Manchester United-profil: Selvtilliden på holdet er virkelig høj

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Manchester United-profilen Luke Shaw er optimistisk omkring holdets fremtid.

Engelske Luke Shaw har været i Manchester United siden sommeren 2014, men han har aldrig set et så selvtillidsfyldt Manchester United-mandskab før.

– I de senere år har det ikke altid været så sjovt, og vi har ikke altid spillet så godt, som jeg føler vi gør nu – især ikke i min tid her, siger Shaw til Sky Sports og fortsætter:

– Det er det mest selvtillidsfulde hold, som vi har haft i min tid. Til træning og til kamp er selvtilliden så høj nu, og vi går ind til kampene med stor tro på os selv.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Det var et stort vendepunkt at komme bagud 1-0 mod Bournemouth. I de senere år ville vi have haft meget svært ved at få et resultat, men jeg tror, det var et tegn på, at vi er på rette vej.

– For mig er Bruno en massiv del af ændringen og den kultur, der nu hersker hos United. Han skubber til det hele dag ud og dag ind.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Han er en fantastisk fyr udenfor banen, han er sjov og har masser af tro på egne evner. Det tvivler ingen af os på. Han har været perfekt på banen.

Næste opgave for det selvtillidsfyldte Manchester United-mandskab bliver på torsdag ude mod Aston Villa.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Kanonkasse af Martial, Vardys mål nr. 100 og Jones første mål i PL-regi – se samtlige kasser fra 33. spillerunde.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top