The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du søndagens rygtebørs

Goal skriver, at Harry Kane sandsynligvis vil give Tottenham en chance et år mere til at forbedre sig. Det skyldes den økonomiske afmatning i markedet, som gør det svært for klubberne at købe dyrt ind. VM-topscoreren er især kædet sammen med Manchester United. (Du kan se en video med Harry Kane-mål).

Samme Tottenham har ifølge Daily Telegraph (kræver login) sagt nej til et bud fra Juventus på Tanguy Ndombélé, der ville sende den tidligere Arsenal-spiller, waliseren Aaron Ramsey, den anden vej.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Angriberen fra Gabon, Pierre-Emerick Aubameyang, vil have en tre-års kontrakt og en ugeløn på to millioner kroner for at blive i Arsenal. Den historie har ESPN mere om.

Manchester Uniteds spanske midtbanespiller, Juan Mata, er ifølge tyrkiske Samsursuz Football ikke uinteresseret i et skifte til tyrkiske Fenerbahce. Den 32-årige tidligere verdens- og europamester er ikke længere fast mand i startopstillingen hos ‘De Røde Djævle’.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Everton vil købe John Stones tilbage af Manchester City. Det skriver The Sun. Den 26-årige engelske midterforsvarer har mistet sin plads hos de snart forhenværende mestre, der har haft ham i stalden siden 2016.

Lazio vil ifølge italienske Corriere dello Sport gerne have fingre i den tidligere engelske landsholdsspiller, Danny Rose, som Tottenham i det sidste halve år har haft lejet ud til Newcastle.

West Bromwich Albion – der kæmper for at rykke op i den bedste engelske række – vil ifølge Sky Sports gerne tegne kontrakt med den tidligere Chelsea-spiller, John Obi Mikel. Den 33-årige nigerianske midtbanespiller er ledig på markedet, efter at han forlod tyrkiske Trabzonspor i marts i protest mod, at klubben skulle spille midt i den værste corona-periode.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top