The perfect guide to the casino

Antoine Griezmanns far sviner Barcelona-træner til: Du styrer ingenting!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Antoine Griezmanns far og bror er utilfredse med, at FC Barcelona-træner Quique Sétien har sat den franske verdensmester af holdet.

FC Barcelona er godt i gang med at smide det spanske mesterskab væk. Tre uafgjorte kampe på stribe har åbnet en ladeport for Real Madrid, og det undrede adskillige, at holdets træner, Quique Sétien, i den seneste kamp mod Atlético Madrid (2-2) havde den dyrt indkøbte franskmand, Antoine Griezmann, på bænken i næsten hele kampen.

Bagefter forklarede Quique Sétien, at han synes, det er svært at finde plads til Antoine Griezmann på holdet uden samtidig at svække det.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Han lovede også at tale med den 29-årige franskmand, men han ville ikke undskylde sine dispostioner. Og det har fået Antoine Griezmanns familie til tasterne.

– For at kunne tale med en vis vægt må man have nøglerne til vognen. Og du er bare passager, skrev Antoine Griezmanns far, Alain, på Instagram, ifølge spanske MARCA.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Også broderen, Theo Griezmann, kritiserede Quique Sétien:

– To minutter på banen. Ganske ærligt, jeg er lige ved at græde, skrev Theo Griezmann med henvisning til, at hans bror først kom på banen til allersidst.

(Øverst på siden kan du se og høre et interview med Quique Sétien).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top