Antoine Griezmanns far sviner Barcelona-træner til: Du styrer ingenting!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs ogsĂ¥: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Antoine Griezmanns far og bror er utilfredse med, at FC Barcelona-træner Quique Sétien har sat den franske verdensmester af holdet.

FC Barcelona er godt i gang med at smide det spanske mesterskab væk. Tre uafgjorte kampe pĂ¥ stribe har Ă¥bnet en ladeport for Real Madrid, og det undrede adskillige, at holdets træner, Quique SĂ©tien, i den seneste kamp mod AtlĂ©tico Madrid (2-2) havde den dyrt indkøbte franskmand, Antoine Griezmann, pĂ¥ bænken i næsten hele kampen.

Bagefter forklarede Quique SĂ©tien, at han synes, det er svært at finde plads til Antoine Griezmann pĂ¥ holdet uden samtidig at svække det.

Læs ogsĂ¥: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Han lovede ogsĂ¥ at tale med den 29-Ă¥rige franskmand, men han ville ikke undskylde sine dispostioner. Og det har fĂ¥et Antoine Griezmanns familie til tasterne.

– For at kunne tale med en vis vægt mĂ¥ man have nøglerne til vognen. Og du er bare passager, skrev Antoine Griezmanns far, Alain, pĂ¥ Instagram, ifølge spanske MARCA.

Læs ogsĂ¥: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

OgsĂ¥ broderen, Theo Griezmann, kritiserede Quique SĂ©tien:

– To minutter pĂ¥ banen. Ganske ærligt, jeg er lige ved at græde, skrev Theo Griezmann med henvisning til, at hans bror først kom pĂ¥ banen til allersidst.

(Ă˜verst pĂ¥ siden kan du se og høre et interview med Quique SĂ©tien).

Læs ogsĂ¥: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top