The perfect guide to the casino

Niels Frederiksen er VILD med dem: Roser to Brøndby-spillere til skyerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Brøndby vandt 2-0 i Farum over FCN, og Niels Frederiksen fremhævede to spillere efter sejren.

I vinterpausen sagde Brøndby farvel til flere bærende kræfter, men selvom klubben ikke er ubesejrede i dette forår, er det bemærkelsesværdigt, at holdet som det eneste i medaljeslutspillet endnu ikke har tabt i dette slutspil.

Efter tre uafgjorte kampe vandt Brøndby søndag 2-0 i Farum, og træner Niels Frederiksen fremhævede to af holdets spillere.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Jeg vil gerne fremhæve en Andreas Bruus, som jeg synes spiller en fantastisk kamp i dag. En angriber, der er blevet omskolet, og som nu har fået nogle minutter på den her wingback, og han er en af vores bedste i dag. Og så synes jeg i øvrigt også, at jeg vil rose Mikael Uhre. Han er ikke startet inde i mands minde – havde jeg nær sagt – og kommer ind på banen i dag. Han starter, spiller 90 minutter i dag, og gør det aldeles fremragende, får straffesparket og holder fast i mange bolde, sagde Niels Frederisken efter kampen til Brøndby-fansiden 3point.dk

– Det er to spillere, som man måske for fire måneder siden havde tænkte ‘Nåh, jamen de får nok ikke den store betydning for Brøndby i dette forår.’ – men det gør de, sagde Brøndby-træneren.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Han betegnede det som en stor succes, at nogle af klubbens egne spillere har taget over efter de stjerner, som klubben måtte sælge, fordi det kniber med pengene.

– Der var mange, der var efter os, efter januars transfervindue hvor vi ikke hentede nogle ind og kun sagde farvel til nogle. Men så har vi så fået nogle af de interne til at vokse, siger Niels Frederiksen, som du kan se et interview med i videoen øverst på denne side.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top