The perfect guide to the casino

Klopp til Liverpools fans: I er de bedste – men bliv nu hjemme!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Manager Jürgen Klopp beder Liverpools fans om at være tålmodige og vente med at fejre mesterskabet.

Det er 30 år siden, Liverpool senest vandt det engelske mesterskab, og derfor er fansene ellevilde af begejstring over, at det lykkedes for klubben at vinde mesterskabet igen i sidste uge.

Men de må lige styre sig lidt og have lidt tålmodighed med at fejre mesterskabet. Corona-pandemien er på ingen måde overstået, og derfor skal man stadig være forsigtig.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Jeg er et menneske, og jeg deler jeres lidenskab, men lige nu er det vigtigste, at vi ikke har disse offentlige forsamlinger. skriver manager Jürgen Klopp i et åbent brev i lokalavisen Liverpool Echo.

– Det skylder vi de skrøbeligste i samfundet og sundhedsarbejderne, som har givet os så meget, og som vi har klappet af, og politiet og lokale myndigheder, der hjælper os som klub. Fest bare, men fest på en sikker måde og i private rammer, så vi ikke risikerer at sprede denne grusomme sygdom i vort samfund, skriver Liverpools tyske manager.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Når tiden er inde, skal vi fejre. Vi skal nyde øjeblikket og male byen rød. Men lige nu, bliv hjemme så meget som muligt. Dette er ikke tiden til at samles i store mængder i byen eller være i nærheden af fodboldstadion, skriver Jürgen Klopp.

Selvom Liverpool har vundet mesterskabet, mangler holdet stadig at spille syv kampe. Den første er torsdag ude mod de sidste to sæsoners engelske mestre fra Manchester City.

(På videoen øverst på siden kan du se, hvordan det gik til, da Liverpool torsdag vandt mesterskabet).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top