The perfect guide to the casino

Sviatchenko vil ikke nøjes med uafgjort i Parken: – Der skal spises op!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Selvom uafgjort er et bedre resultat for FCM end for FCK i søndagens storslag, er remis ikke nok for FCMs Erik Sviatchenko.

Inden kampen fører FCM Superligaen med et forspring på otte point til FCK, og der mangler syv runder. Det vil sige, at FCK har noget mere brug for de tre point, end FCM har.

Alligevel er uafgjort som udgangspunkt er et bedre resultat for FCM, men det vil ulvene ikke nøjes med.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Vi skal ud at spille vores spil, for det er der vi er bedst. Vi skal kigge på os selv og vi skal forsøge at stresse F.C. København i deres spil. Vi spiller som udgangspunkt ikke for at nøjes med noget som helst. Vi ønsker at spise op. slår Erik Sviatchenko fast over for FCMs hjemmeside.

Det er heller ikke sådan, at FCM-anføreren føler sig helt sikker på guld, hvis det bliver til tre midtjyske point i Parken.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Guldkampen er ikke lukket, hvis vi vinder, for der er stadig mange point at spille om. Men en sejr vil give os et kæmpeboost forud for de resterende kampe. Det er jo en fantastisk mulighed at stå med et solidt forspring, men en sejr kræver at vi finder vores topniveau frem, for selvom vi er favoritter, fordi vi har spillet godt, så skal vi gøre arbejdet færdigt, siger Erik Sviatchenko.

De to kampe i grundspillet endte 0-0 i København og 4-1 til FCM i Herning.

(På videoen øverst på siden kan du se en kavalkade af de vildeste svinestreger imellem de to klubber i deres tidligere opgør).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top