The perfect guide to the casino

White Lives Matter-mand står frem: Det var mig, der gjorde det – og jeg er ikke racist!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Jake Hepple er manden, der fik ideen til at lade en flyvemaskine flyve over Etihad Stadium i Manchester med banneret White Lives Matter.

På banen knælede alle spillerne i kampen mellem Manchester City og Burnley i solidaritet med afro-amerikanske George Floyd, som døde efter en voldsom anholdelse af en hvid politibetjent i Minneapolis.

Alle spillere havde også Black Lives Matter skrevet på trøjerne i stedet for de sædvanlige trøjer med navne på. Men det var noget andet, der stjal opmærksomheden.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Et fly kredsede omkring Etihad Stadium med påskriften White Lives Matter – Burnley. Og det var der nogle, der opfattede som racistisk.

– Det var min idé, og jeg er ikke racist, siger Jake Hepple fra Colne nær Burnley til Daily Mail.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Jeg har masser af afrikanske og asiatiske venner, og vi var ikke ude på at fornærme Black Lives Matter. Vi ville bare vise, at hvide menneskers liv også betyder noget, siger Jake Hepple, der dog indrømmer, at han er glad for alkohol og kokain, og at han kan bruge stærke ord, når han er oåvirket.

– Men jeg har haft besøg af politiet efter historien med banneret, og de siger, at jeg ikke bliver tiltalt for noget, for jeg har ikke begået nogen forbrydelse, siger Jake Hepple.

(Manchester City vandt kampen mod Burnley med 5-0. Du kan se højdepunkter og alle målene fra kampen i videoen øverst på denne side).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top