The perfect guide to the casino

Mourinho forklarer sig: Derfor brød jeg corona-reglerne i parken

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Ifølge José Mourinho ville han bare forklare Tanguy Ndombélé, hvordan WiFi virker, da de to stod for tæt sammen under den værste corona-krise.

Tottenhams manager, José Mourinho, brød corona-reglerne, da han stod for tæt sammen med klubbens rekordindkøb, Tanguy Ndombélé, da pandemien var værst, og da reglerne forbød kontakt mellem folk fra forskellige boliger.

De to blev fotograferet sammen, og der var dem, der mente, at den franske midtbanespiller var i gang med at få enetime af portugieren.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Men sådan hænger det ifølge José Mourinho ikke sammen.

– Jeg var sammen med ham i to minutter, hvor jeg forsøgte at forklare ham, hvordan man får WiFi GPS til at virke, siger José Mourinhom ifølge London Evening Standard.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Der var ikke noget i det. På det tidspunkt kunne spillerne ikke træne fodbold. De måtte kun løbe rundt på gader og i parker. Vi kommunikerede med dem via WiFi GPS, så derfor var det nødvendigt, at det virkede, forklarer José Mourinho.

– Der blev så taget nogle billeder af ham og mig i en park sammen med nogle andre spillere. Men det var ikke Tottenham-spillere. Det var spillere fra en Championship-klub. Men jeg anerkender, at jeg brød reglerne, og det beklager jeg, siger Tottenham-manageren.

Tottenham spiller den første kamp efter nedlukningen fredag på hjemmebane mod José Mourinhos tidligere klub, Manchester United.

(På videoen øverst på siden kan du se eksperterne diskutere José Mourinhos situation i Tottenham).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top