The perfect guide to the casino

Lars Olsen nægter at give op: – Vi SKAL indhente Hobro

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Målet for Esbjerg er stjerneklart. Holdet skal indhente Hobro og i kvalifikation om Sperliga-overlevelse.

I sidste sæson fik Esbjerg bronze, men i denne sæson har det været skidt, hvad vestjyderne har leveret. Og søndag tabte holdet så 1-3 ude mod OB i en kamp, som fynboerne reelt lukkede med tre mål i første halvleg.

– Alt kan lade sig gøre i fodbold, men der skal helt andre boller på suppen, end hvad vi leverede mod OB, siger Esbjergs træner, den tidligere europamester Lars Olsen, som du kan se og høre på videoen her på siden.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Esbjerg er nu havnet i nedrykningspulje 2 sammen med Randers FC, AC Horsens og Hobro. Det eneste reelle håb, de har at klynge sig til er, at de kan indhente Hobro, der er fem point og en betydeligt bedre målscore foran.

Lykkes missionen, skal Esbjerg i kvalifikationskampe om Superliga-overlevelse mod nummer tre fra nedrykningspulje 1. Det ligner her og nu Sønderjyske.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Vi må tage skeen i den anden hånd, for det bliver et par svære kampe mod stærke hold, siger Lars Olsen, der får opbakning fra en af holdets rutinerede spillere, Kevin Conboy.

– Vi skal møde Hobro i to indbyrdes kampe, og der må vi sørge for at skrabe nok point sammen. Det bliver tæt, men selvfølgelig er det muligt at hente dem, siger han.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top