The perfect guide to the casino

Thomas Gravesen erkender og fortryder: Det her var min STORE fejl

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Thomas Gravesen valgte at stoppe sin karriere som 33-årig. Og det var alt for tidligt, siger han i dag.

Den nuværende tv-kommentator, Thomas Gravesen, havde en flot karriere, der bragte ham til Vejle, HSV, Real Madrid, Everton og Celtic. Men han valgte at sige stop i 2008, da han var 32 år, selvom han godt kunne have spillet videre.

– Det er en af de ting, jeg fortryder mest. At jeg stoppede for tidligt. Men jeg nåede et punkt, hvor jeg tænkte, at nu var det fandeme nok, siger Thomas Gravesen, der flyttede til USA og boede der i flere år.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Jeg flyttede også så langt væk, jeg kunne, fordi jeg vidste med mig selv, at jeg ikke havde taget den helt rigtige beslutning. Så er det nemmere at sidde og se fodbold i USA, end det er at gå på Vejle Stadion eller i Parken, hvis man vil have det på afstand, siger den nu 44-årige Thomas Gravesen i et stort interview med dr.dk

I dag ærgrer han sig over, at han ikke fik nogle flere år ud af sin aktive fodboldkarriere.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Man mister så meget socialt og fodboldmæssigt. Det var dét, jeg gjorde forkert. Vi kan altid gå en anden vej i livet og nå at blive alt muligt andet, men du kan ikke gå tilbage til fodbolden, hvis du først er midt i 30’erne, siger Thomas Gravesen.

Hans råd til andre er derfor, at de skal blive ved, selvom det bliver på lavere plan.

– Det er ikke en skam at sige, at kan man ikke spille i Premier League længere, jamen, så spiller du måske ’bare’ i Championship. Har du spillet 400 kampe i Superligaen? Jamen for helvede, så del da ud af det! Spil så længe, du kan. Bliv nu ved med at dele ud af din erfaring til de unge. Det skulle jeg have gjort, siger den tidligere midtbanespiller.

VIDEO: Se meget mere til Thomas Gravesen øverst oppe i videoen.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top