The perfect guide to the casino

Bayern München-stjerne: Hansi Flick minder om denne succestræner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Spanske Javi Martinez roser Joshua Kimmich og cheftræner Hansi Flick.

Bayern München-profilen Javi Martinez har ét år tilbage af sin kontrakt, og han har tidligere udtalt, at han godt kan se sig selv i anden klub inden længe.

Til gengæld regner han stærkt med, at tyske Joshua Kimmich bliver i den tyske storklub, hvor han meget vel kan opnå legendestatus.

– Han er en født leder, og han bliver en legende, hvis han ikke allerede er det, siger Martinez om 25-årige Kimmich til Marca.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Under coronapausen fik cheftræner Hansi Flick forlænget sin kontrakt med den tyske storklub, så aftalen gælder til sommeren 2023. Det er noget som Javi Martinez er stærkt tilfreds med.

– Han arbejdede sammen med Jochim Löw i så lang tid og lærte meget af ham. Nu spiller vi ligesom det tyske landshold. Han har en ideel karakter for en klub som Bayern.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Han minder mig meget om Vicente del Bosque. Han vil have sine spillere til at forstå vigtigheden af at være et hold, og at det er nødvendigt på alle tidspunkter, siger Martinez.

VIDEO: De næste ti år vil basketlegenden Michael Jordan være med til at donere 660 millioner kroner til antiracisme. Se mere i videoen øverst oppe.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top