Vildt rygte: Manchester United har kig på Citys mega-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Manchester United har overvejelser om at købe Raheem Sterling fra Manchester City.

Det er britiske The Independent, som i en lang artikel skriver, at Manchester Uniteds analytikere har kigget nærmere på den engelske landsholdsspiller, Raheem Sterling.

Der er dog et godt stykke vej fra tanke til handling.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

For det første vil Manchester City meget nødig sælge deres måske største navn til klubbens største rival. Den hidtil sidste, der lavede ‘det forbudte skfite’ tværs over Manchester, var argentineren Carlos Tévez. Han skiftede fra Manchester United til Manchester City i 2009.

Desuden har Raheem Sterling en fortid i Liverpool, som er Manchester Uniteds største rival. Den hidtil sidste, der har optrådt for begge klubber, er Michael Owen, som i en skadesplaget periode spillede for Manchester United fra 2009-12. Han begyndte karrieren i Liverpool, men spillede undervejs også i Real Madrid og Newcastle.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Men Manchester United hæfter sig ifølge artiklen ved ed en enkelt ting – nemlig at Manchester City har en dom på to års udelukkelse fra europæisk fodbold hængende over hovedet. Den dom har klubben appelleret, men hvis den stadfæstes, kan det blive svært for de seneste to års engelske mestre at holde fast på deres største navne.

Alligevel er det – som avisen også skriver – mere sandsynligt, at Raheem Sterling i den situation skifter til en udenlandsk klub. Den 25-årige angriber er tidligere kædet sammen med Real Madrid.

(På videoen øverst på siden kan du se Raheem Sterling bombe løs for Manchester City).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top