The perfect guide to the casino

Meget kortere 2. Division – men Helsingør får ikke oprykning på skrivebordet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Den danske 2. Division bliver kortet betydeligt af, men FC Helsingør skal stadig på banen for at spille sig til den oprykning, som holdet ligger til.

FC Helsingør var ellers i sidste uge med til at skrive under på en skrivelse, der helt ville stoppe 2. Division. Heri lå det i kortene, at klubben så skulle tage den enlige oprykningsplads, fordi nordsjællænderne har samlet klart flest point af alle holdene i de to puljer.

Men så nemt går det ikke. Det skriver Ritzaus Bureau.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Det bliver i stedet sådan, at de nuværende to regionale puljer fryses efter de 17 kampe, der er afviklet. De fem sidste runder spilles således ikke.

Derefter skal de seks bedste fra hver pulje møde hinanden en gang i et forkortet slutspil. Det bliver kun på seks runder i stedet for de planlagte 11.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

De seks dårligste i hver af de indledende puljer møder også de seks dårligste hold fra den anden pulje en gang Fem hold rykker ned fra nedrykningsspillet til Danmarksserien.

Der er dog et lille men i planen. Hvis 2. division ikke kommer med i regeringens åbningsfase 3 fra 8. juni, bliver turneringen helt afblæst.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top