The perfect guide to the casino

Tidligere Manchester City-stjerne: Virgil van Dijk er den bedste forsvarsspiller i Premier Leagues historie

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Vincent Kompany kalder Liverpool-stjernen Virgil van Dijk for den bedste forsvarsspiller i Premier Leagues historie.

Belgiske Vincent Kompany forlod sidste sommer Manchester City efter 11 år i klubben, og han efterlader sig et aftryk som én af de bedste forsvarsspillere i Premier Leagues historie.

Hvis man spørger forsvarsspilleren selv, så er han dog ikke den bedste i historien, men her peger han tværtimod på en nuværende Liverpool-stjerne.

– Jeg ville pege på Virgil van Dijk, siger Vincent Kompany til SPORF og fortsætter:

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Det er lidt underligt, for han har ikke været på scenen lige så længe som folk som John Terry og Rio Ferdinand, som var der i lang, lang tid. Men de tegn, han har vist i de seneste år, gør det indlysende, at hvis han havde spillet på top-topniveau tidligere, så havde han også haft det niveau.

– I forhold til en forsvarsspillers indflydelse på et hold handler det aldrig om ham selv – det handler om hans kommunikation med de andre gutter, og det handler om at gøre holdet mere solidt.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Det Liverpool, der var før Van Dijk, og det Liverpool, der har været efter Van Dijk, er to helt forskellige ting, og det giver jeg ham skylden for, siger Vincent Kompany.

Den hollandske forsvarsstjerne ankom til Liverpool fra Southampton i januar 2018. Han har kontrakt med den engelske storklub indtil sommeren 2023.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top