The perfect guide to the casino

Ronaldinho stadig i fængsel: Hans kronvidne har fået coronavirus

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Ronaldinho skal forblive i fængsel, fordi et vigtigt vidne har fået coronavirus.

Den tidligere brasilianske fodboldstjerne, Ronaldinho, er sammen med sin bror varetægtsfængslet i Paraguay, som de er anklaget for at have været rejst ind i på falske pas.

Deres forsvar bygger på, at forretningskvinden, der organiserede besøget, havde sagt, at der ikke var nogle problemer i, at de rejste ind i landet på pas fra Paraguay.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Men nu er situationen gået fra slem til endnu værre for Ronaldinho og broderen, Roberto de Assis.

Forretningskvinden, Dalia Lopez, skulle have vidnet til brødrenes forsvar i retten, men hun er blevet ramt af coronavirus. Hun lider af diabetes-B og forhøjet blodtryk, så derfor er hun i risikogruppen for de mennesker, der pådrager sig coronavirus, der potentielt er dødelig. Og derfor kan hun ikke møde op i retssalen, sagde hendes advokater ifølge spanske SPORT.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Ronaldinho og hans bror fik i 2018 inddraget deres brasilianske pas som en del af straffen for, at de havde bygget en ulovlig dæmning til fiskefangst.

Som spiller var den nu 39-årige Ronaldinho en af de største i Brasiliens historie. Han var med til at vinde Vm i 2002 og Champions League i 2006 med FC Barcelona.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top