The perfect guide to the casino

Superliga-klubs mareridt: Tvangsnedrykning og ingen penge

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Superliga-klubben Hobro bliver i værste fald tvangsnedrykket og står til at miste mange penge.

Hobro er på spanden.

Klubben risikerer at blive tvangsnedrykket, hvis Superligaen ikke kommer i gang igen – eller ligaem først kommer i gang så sent, at det ikke kan lade sig gøre at gennemføre hele programmet.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Og den omsiggribende coronavirus gør også, at den største tv-rettighedshaver, Nordic Entertainment Group (NENT Group), vil have penge tilbage og ikke vil udbetale penge til maj, fordi klubberne ikke leverer produktet: Kampe til tv.

– Der er sket vanvittigt meget, og det er alt sammen dårligt nyt. Worst case bliver vi tvangsnedrykket, får ingen tv-penge og kan vinke farvel til økonomisk kompensation af betydning fra regeringen, siger klubbens bestyrelsesformand, Lars Kühnel, til Nordjyske.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Han bedyrer, at klubben vil lægge en slagplan for, hvordan den kommer videre. Men han undrer sig over reaktionen fra NENT Group.

– Normalt ville den næste sum tv-penge komme til udbetaling i maj, og her ville vi have udsigt til et beløb i omegnen af fire millioner kroner. Hvis de penge ikke falder, kan man vel også sætte spørgsmålstegn ved hele tv-aftale. Det var et forhøjet beløb i tv-penge, der lå til grund for, at Superligaen til sommer skal barberes ned til 12 hold. Hvis det første falder bort – falder det andet så ikke også væk, spørger Lars Kühnel retorisk.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top