The perfect guide to the casino

Manchester City-profil forklarer: Jeg er her på grund af Guardiola

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


I 2016 skiftede tyske Ilkay Gündogan til Manchester City, mens han sidste sommer forlængede sin kontrakt med klubben til sommeren 2023.

Midtbanespilleren forklarer, at han er i City på grund af sin manager Pep Guardiola.

Ilkay Gündogan afslører hvorfor, at han skiftede til Manchester City tilbage i 2016.

Tilbage i 2016 skiftede Ilkay Gündogan Borussia Dortmund ud med Manchester City, og sidste sommer forlængede han sin kontrakt med den engelske storklub, som vil holde ham i klubben indtil sommeren 2023.

Nu afslører han så hvorfor, at han egentlig valgte Manchester City tilbage i sommeren 2016.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Guardiola var en af hovedårsagerne til, at jeg skiftede til Manchester City i 2016 og også grunden til, at jeg forlængede min kontrakt sidste år, siger Gündogan til Marca.

– Pep har så meget karisma, som gør, at man altid giver 100 procent, ikke bare i kampe, men også i træning. Hans måde at se spillet på passer også perfekt til min stil.

Den tyske midtbaneprofil kan sagtens se sig selv som træner en dag, da han har fået stor inspiration gennem sin karriere.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Måske, vi får se. Jeg har lært og lærer stadig en masse i min karriere, da jeg har været heldig at spille under de bedste trænere som Guardiola, Klopp, Tuchel og Löw. Hvor mange spillere kan sige, de har gjort det?

Siden ankomsten i 2016 er det blevet til 154 kampe for Ilkay Gündogan i Manchester City-trøjen, hvor at han har scoret 22 mål og leveret 22 oplæg.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top