The perfect guide to the casino

Mens han selv spillede: Maskerede mænd med knive truede Tottenham-spillers familie

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Tottenham-spilleren Jan Vertonghens familie blev truet med kniv, mens han selv spillede Champions League for klubben.

Ifølge BBC trængte fire maskerede mænd ind i forsvarsspilleren Jan Vertonghens hjem, mens han selv var i Tyslland for at spille Champions League-kamp med Tottenham mod RB Leipzig.

Londons politi bekræfter hændelsen.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Vi blev kaldt ud til et hjem i det nordlige London, hvor det blev rapporteret, at maskerede mænd bevæbnede med knive havde tiltvunget sig adgang, siger en talsmand for politiet til BBC.

– Det lykkedes for gerningsmændene at tage nogle ting, men der er ingen, der er kommet noget til. Gerningsmændene var flygtet, da politiet nåede frem, men efterforskningen fortsætter, siger talsmanden.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Vi har støttet Jan og hans familie efter denne traumatiske oplevelse. Vi opfordrer alle, der kan bidrage til sagens opklaring, til at henvende sig til politiet, siger en talperson for Tottenham.

Den 32-årige belgier er den seneste af flere fodboldspillere, der har været udsat for ulovligheder fra ukendte gerningsmænd.

Mamadou Sakho fra Crystal Palace og Sadio Mané fra Liverpool har begge været ofre for indbrud, mens Sead Kolasinac samt Mesut Özil fra Arsenal er blevet overfaldet på åben gade.

I Spanien er adskillige spillere fra FC Barcelona og Real Madrid samt Real Madrids træner, Zinédine Zidane, blevet udsat for indbrud, mens de enten har været til træning eller kamp.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top