The perfect guide to the casino

Opgivende Mourinho: En fordel Tottenham røg ud af Champions League

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Manager José Mourinho virkede lettere opgivende efter Tottenhams nederlag til RB Leipzig i Champions League, men han mener, at det kan blive en fordel for klubben, at den røg ud af turneringen.

Champions League var Tottenhams sidste mulighed for at få et trofæ i denne sæson, men den blev knust af RB Leipzig, der vandt 3-0 i tirsdagens kamp i Tyskland og 4-0 samlet.

Nu venter en kamp for at komme med i næste sæsons Champions League, men det bliver ikke let. Holdet er i skrivende stund syv point efter Chelsea, som sidder på den fjerdeplads, der som den sidste giver adgang til næste sæsons udgave af Europas stærkeste turnering.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Men Tottenham virker helt ude af form, og klubben mangler Harry Kane, Son Heung-min, Moussa Sissoko og Steven Bergwijn.

– Når man tager truppens tilstand i betragtning, bliver det svært. De problemer forsvinder ikke fra den ene dag til den næste. Men nu slipper vi da for at skulle bruge kræfter på at komme os fra midtuge-kampene til den næste weekend. Nu får vi ikke kun to hviledage imellem kampene. Vi får mindst fire, sagde José Mourinho efter nederlaget til RB Leipzig ifølge fourfourtwo.com

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Man kan jo prøve at forestille sig RB Leipzig uden Sabitzer, Schick og Werner. Mon de så havde vundet på den måde, de havde vundet, spurgte José MOurinho retorisk.

– Prøv at tage til Liverpool og tag Salah, Mané og Firmino ud. Eller forestil dig Barcelona uden Griezmann, Messi og Súarez. Den øvelse kan man gøre med alle hold i hele verden, sagde portugiseren.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top