The perfect guide to the casino

Liverpool udnyttede Bournemouths fejl og sikrede sig sejren

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Liverpool var kyniske her til eftermiddag, hvor at de udnyttede flere fejl.

Dagens første Premier League-kamp var mellem Liverpool og Bournemouth på Anfield, og på trods af en chokstart sikrede værterne sig sejren.

Gæsterne fra Bournemouth havde danske Phillip Billing i startopstillingen, og han endte med at spille hele kampen, selvom at han fik en skade i de sidste minutter.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Kampen startede ud med stor Liverpool-dominans, men efter otte minutter kom der et chok gennem stadion, da Bournemouth bragte sig foran efter en hurtig omstilling. Anfield var herefter stille, og krisestemningen begyndte så småt at sprede sig igen.

I det 25. minut kom Liverpool dog tilbage i kampen igen, da M. Salah på et oplæg fra S. Mané udnyttede en kæmpe forsvarsfejl af Bournemouth.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

I det 33. minut tog Liverpool føringen, da S. Mané udnyttede endnu en stor fejl af Bournemouth. Herefter sad Liverpool fuldstændig på opgøret, og stillingen ved pausen var 2-1 til værterne.

2. halvleg bød på endnu større Liverpool-dominans, og de endte også kampen med 74 % boldbesiddelse. Der var flere halve chancer, men kampen endte 2-1, og Liverpool kom derfor tilbage på sporet igen med tre point.

De har nu 25 point ned til Manchester City på andenpladsen, mens at Bournemouth fortsat er placeret under nedrykningsstregen som nummer 18.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top