The perfect guide to the casino

Ny stjerne til offensiven? Solskjær sender sin personlige scout til udlandet – Koster 522 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Manchester United fik endelig hentet Bruno Fernandes til klubben i vinterens transfervindue, men det betyder ikke, at de er færdige med at forstærke offensiven.

Der er ingen tvivl om, at Manchester United vil forsøge at hente en ny angriber til klubben til sommer, medmindre Odion Ighalo går helt målamok i Premier League. Nu går meldingerne i England på, at Manchester United allerede er begyndt at holde øje med eventuelle indkøb, og nu går rygterne på, hvem Ole Gunnar Solskjær blandt andet har i tankerne.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

I Fiorentina spiller den 22-årige italiener Federico Chiesa med stor succes, og det har fået en række klubber til at holde øje med italieneren. Juventus er allerede blevet nævnt, men nu melder Daily Mail om, at Manchester United også er interesseret. Så interesseret, at Ole Gunnar Solskjær angivenligt har sendt sin personlige scout, Simon Wells, til Italien for at holde øje med Chiesa.

Federico Chiesa har i de seneste sæsoner primært spillet på kanten, men har i denne sæson også spillet en del centralt i banen, hvor han enten placerer sig lige bag angriberen, eller helt fremme. Her er det blevet til seks mål og fem assists i 22 Serie A-kampe i denne sæson, og med en kontrakt frem til sommeren 2022, har Fiorentina heller ikke planer om at sælge deres unge stjerne, medmindre Manchester United smider 60 millioner pund eller omkring 522 millioner kroner.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Federico Chiesa har spillet i Fiorentina hele sin seniorkarriere, og her er det blevet til 29 mål og 20 assists i 138 kampe.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top