The perfect guide to the casino

Manchester City appellerer udelukkelse: – Den dom er det rene politik!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Manchester City appellerer udelukkelsen fra Champions League til den internationale sportsdomstol (CAS) og kalder dommen politisk bestemt.

Fredag i sidste uge sprang bomben: Det europæiske fodboldforbund (UEFA) besluttede at udelukke de regerende engelske mestre, Manchester City, fra Europas fineste klubturnering, Champions League i de næste to år.

Begrundelsen var, at Manchester City har overtrådt reglerne om Financial Fair Play, der sætter grænse for, hvor store underskud klubberne må køre med.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Men den dom vil Manchester City appellere til CAS, siger den administrerende direktør, Ferran Soriano, i et interview på klubbens hjemmeside.

– Det vigtigste i dag er at fortælle, at anklagerne simpelthen ikke er rigtige. Det er ganske enkelt ikke korrekt, og det kan vi bevise, siger spanieren.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

– Vi har samarbejdet med UEFA om sagen, selvom der var folk, der sagde til os, at vi ikke skulle gøre det, fordi resultatet var bestemt på forhånd. At vi var skyldige. Det valgte vi ikke at tro på, siger Ferran Soriano.

– Men UEFA stolede mere på stjålne e-mails end alle de fakta og beviser, som vi kunne lægge frem for, hvordan vores økonomi hænger sammen. Vi sidder med en fornemmelse af, at dommen handler mere om politik end om retfærdighed. Derfor appellerer vi den, siger han.

OVERSIGT

Scroll to Top