The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Her har du søndagaens rygtebørs.

FC Barcelonas sportsdirektør, Éric Abidal, taler nu for første gang åbent om, at det ville være godt for klubben, hvis den kunne hente Neymar tilbage fra Paris Saint-Germain, som købte den brasilianske mega-stjerne for verdensrekordsummen 1,6 milliarder kroner i sommeren 2017. Den historie har goal.com mere om.

Mere om FC Barcelona. Klubben var i sidste måned ifølge spanske SPORT så desperate, at de forsøgte at hente midtbanekreatøren Andrés Iniesta tilbage til klubben på en lejeaftale. Den 35-årige tidligere verdens- og europamester er i gang med at tjene karrierens sidste bas-ører i japanske Vissel Kobe og har været der siden sommeren 2018.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Den tidligere Arsenal-manager, Arsène Wenger, blev for nylig sat i forbindelse med sin gamle klub i en form for konsulent-rolle. Men nu skriver amerikanske ESPN, at den 70-årige franskmand kan ende som præsident i Ligue 1-klubben Rennes, der i sidste sæson vandt den franske pokalturnering.

Der er dyb uenighed i Manchester United-ledelsen om, hvorvidt det er en god idé at sælge Paul Pogba til sommer, eller om klubben skal tilbyde den franske midtbanestjerne en kontraktforlængelse, så han bliver længere end til sommeren 2021, hvor den nuværende kontrakt udløber. Real Madrid og Juventus er interesserede i at købe ham. London Evening Standard har mere om sagen.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Mere om Manchester United. Edinson Cavani kom som bekendt ingen steder i januar, så den uruguayanske angriber er stadig i Paris Saint-Germain, hvor han ikke er fast mand, og hvor kontrakten udløber til sommer. Manchester United vil til den tid være klar med en god kontrakt, men det vil Chelsea også. Sportsmole har historien.

Samme Chelsea kaster sig ifølge Sportsmole ind i kampen om Inter-angriberen Lautaro Martinez. Men den 22-årige argentiner har adskillige bejlere, og FC Barcelona ser stadig ud til at være favoritten til at snuppe hans signatur.

Tottenham vil forsøge at købe Nathan Aké fra Bournemouth, hvis klubben fra den engelske sydkyst rykker ud af Premier League. Det skriver Det skriver Football Insider. Forsvars-allrounderen spillede ungdomsfodbold hos London-rivalerne fra Chelsea, som tidligere har været sat i forbindelse med hollænderen, der runder de 25 år senere på måneden.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top