The perfect guide to the casino

Brøndby forklarer: Det er vigtigt for klubbens økonomi

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Carsten V. Jensen forklarer at salget af Kamil Wilczek er vigtig for klubbens økonomi.

Det har længe været på tale, at Brøndby formentlig måtte vinke farvel til Kamil Wilczek denne vinter, og det ser i den grad også ud til at ske.

Han mangler således blot at forhandle sine personlige vilkår på plads med tyrkiske Göztepe, og nu forklarer fodbolddirektør Carsten V. Jensen hvorfor at skiftet bliver en realitet.

– Kamil har med sine præstationer for Brøndby IF gennem årene mere end nogen fortjent muligheden for et sportsligt og økonomisk eventyr her på karrierens sidste stykke. Kamil vil altid have plads i vores hjerter og historie, siger CV til klubbens hjemmeside.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– Hvis de sidste detaljer falder på plads, vil skiftet samtidig sikre en vigtig økonomisk kompensation, der kan reinvesteres, hvilket gør Kamils tid i Brøndby IF til et mønstereksempel på, hvordan vi sikrer klubbens udvikling fremadrettet.

– Vi kan godt afsløre nu, at Kamil havde muligheden for et skifte i sommer. Dette skifte blev dog aldrig til noget, og efterfølgende aftalte vi, at begge parter forberedte sig frem mod muligheden, hvis den skulle opstå igen.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Kamil har på alle måder holdt sin del af aftalen med sine mange scoringer for Brøndby IF og ikke mindst i rollen som mentor og integrator for Samuel Mraz og vores øvrige talentfulde angribere, siger Carsten V. Jensen.

Kamil Wilczek skiftede italienske Carpi ud med Brøndby IF i januar 2016, og siden er det blevet til 92 mål i 163 kampe for den 31-årige polske angriber.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top