The perfect guide to the casino

Casemiro blev helten i Real Madrids 2-1 sejr over Sevilla

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Efter Super Cup-triumfen i Saudi Arabien, hvor Real Madrid slog Atlético Madrid på straffesparkskonkurrence, er fokusset igen rettet tilbage mod ligaen.

Side om side med FC Barcelona, og med fem point ned til Atlético Madrid og Sevilla inden dagens opgør, havde Zinedine Zidanes tropper ikke råd til at tabe mod Sevilla på hjemmebane.

Det startede noget blandet for Real Madrid i 1. halvleg, hvor Sevilla var særdeles godt med i kampen, og fik et mål annulleret af VAR. Det endte med en målløs 1. halvleg, men det ændrede sig i 2. halvleg.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Efter 57 minutter leverede den udskældte Luka Jovic en fantastisk hælaflevering til Casemiro, der havde sneget sig med frem, og lobbede bolden elegant over Tomas Vaclik i Sevilla-målet. Den scoring svarede Sevilla hurtigt tilbage på, og otte minutter efter 1-0 målet, stod der 1-1 på måltavlen efter et mål af Luuk de Jong.

Igen blev der svaret hurtigt igen, denne gang fra Real Madrid. To minutter efter 1-1 målet, var det igen Casemiro, der kunne bringe Real Madrid i front.

For at det ikke skulle være løgn, kunne Casemiro meget vel have scoret et hattrick, men misbrugte et fint forsøg i kampens 75. minut.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Real Madrid holdte Sevilla fra store chancer efterfølgende, og hentede i sidste ende alle tre point, der betyder, at de nu sidder alene på 1. pladsen indtil FC Barcelona spiller mod Granada i morgen.

Tidligere på dagen mødte Levante og Alaves hinanden, og her løb udeholdet fra Alaves med en 0-1 sejr på et mål midt i 2. halvleg af Aleix Vidal.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top