The perfect guide to the casino

Simon Kjærs holdkammerater får point – og du får skillinger

Foto: Ritzau Scanpix


Odds forslag: Atalanta taber ikke i Ukraine.

Det er sidste udkald for Atalanta, hvis de vil gå videre i Champions League. Simon Kjær er ikke med, men der er muligheder alligevel, når det går løs ude mod Shakhtar Donetsk.

Manchester City er stukket af og har vundet puljen, mens tre andre hold kæmper om andenpladsen. Shakhtar Donetsk har seks point, Dinamo Zagreb har fem point, mens Atalanta har fire point.

Føler du dig sporty? 100% bonus op til 1.000,- 25 freespins til Starburst og 4.500 point til Bonusbaren

For Shakhtar taler: Stor erfaring i Champions League, fører den ukrainske liga stort, vandt den omvendte kamp, kan måske nøjes med uafgjort for at gå videre (kommer an på, om Dinamo Zagreb vinder over Manchester City)

Imod Shakhtar taler: Vandt ganske vist senest i lokalopgøret mod Olumpija Donetsk, men spillede inden da uafgjort mod midterholdet Mariupol. Har ikke været gode hjemme i Champions League i denne sæson.

For Atalanta taler: Skal vinde for at have en chance for at gå videre, besidder italiensk kynisme, er i god form, scorer mange mål for tiden

Imod Atalanta taler: Har været ringe på udebane i Champions League, mangler erfaring i turneringen, Simon Kjær er ikke med

OPRET DIG HOS COMEON OG MODTAG DIN BONUS MED DET SAMME

Tips forslag: Handicap 2 (0-1). Svarer til at Atalanta vinder eller spiller uafgjort.

Bookmaker: Comeon.com

Odds: 1,47

Er du endnu ikke medlem af ComeOn? Lige her kan du modtage en bonus på helt op til 1.000,00 kroner!

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos ComeOn.Regler og vilkår gælder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top