The perfect guide to the casino

Der er hul i kontrakten: Arsenal kan snuppe Schmeichels succes-manager

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Leicester-manager Brendan Rodgers antyder, at der er en frikøbsklausul i hans kontrakt med klubben. Arsenal kan ifølge Daily Mirror tænkes at udnytte den.

– Der er formentlig en frikøbsklausul i de fleste kontrakter, men det er jo helt hyptetisk, sagde Brendan Rodgers ifølge Daily Mirror efter Leicesters sejr på 2-1 over Everton søndag, som betyder, at Kasper Schmeichel og co. stadig ligger nummer to i Premier League.

Men spørgsmålet er, hvor hypotetisk det er.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Avisen mener at vide, at frikøbsklausulen i tilfældet Brendan Rodgers lyder på 14 millioner pund (120 millioner kr.), og at det er penge, som Arsenal godt kan finde.

Arsenal leder i øjeblikket efter en ny manager, efter at klubben i sidste uge fyrede Unai Emery. Fredrik Ljungberg har midlertidig overtaget roret i London-klubben.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Mit fokus er på Leicester: Jeg har været her i ni måneder nu, og jeg har været meget glad for det, lige siden jeg kom. Vi har meget arbejde foran os, sagde Brendan Rodgers.

Nordireren har tidligere været manager for Liverpool, som han førte til en andenplads i Premier League i 2014. Han har siden været manager for Celtic, som han førte til to skotske mesterskaber på stribe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top