Vild handel: Han har spillet én Superliga-kamp for FC Midtjylland - Nu sælger de ham for millionbeløb

The perfect guide to the casino

Vild handel: Han har spillet én Superliga-kamp for FC Midtjylland – Nu sælger de ham for millionbeløb

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Det er efterhånden blevet slået fast, at FC Midtjylland er rigtig gode købmand, når det kommer til at sælge spillere på transfermarkedet.

Man har i løbet af de sidste par år, solgt Pione Sisto Vaclav Kadlec, Alexander Sørloth, Rasmus Kristensen, Filip Novak, Mikkel Duelund, Bubacarr Sanneh, Andreas Poulsen, Dominick Drexler og Paul Onuachu for større millionbeløb, og kan snart skrive endnu et navn på den liste. I januar 2018, hentede FC Midtjylland målmanden Bill Hamid på en fri transfer fra DC United.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Den amerikanske keeper fik dog aldrig det store gennembrud i FC Midtjylland, da han allerede i august 2018, blev sendt på et lejeophold hos selvsamme DC United. Inden lejeopholdet nåede han at spille fire kampe for FC Midtjyllands reserver, imens han stod i to pokalkampe og en enkelt Superliga-kamp, hvor han lukkede tre mål ind. Nu melder Washington Post om, at Bill Hamid skifter tilbage til DC United, men det har altså sin pris.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

DC United mistede Bill Hamid på en fri transfer til FC Midtjylland, og betaler nu ifølge Washington Post, hele fem millioner kroner for at hente Hamid tilbage. Aftalen skulle gøre Hamid til den bedstbetalte keeper i MLS, hvor han også har gjort det forrygende.

29-årige Bill Hamid har heller ikke spillet for andre klubber end DC United og FC Midtjylland. I DC United er det blevet til 249 kampe. Her har han lukket 307 mål ind, imens han har holdt clean sheet 75 gange.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top