Tirsdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Her har du tirsdagens rygtebørs

Vi lægger ud med en historie om, at Raheem Sterling har fået tilbudt en forlængelse af sin kontrakt med Manchester City. Den indebærer ifølge The Sun en lønforhøjelse, så han fremover vil tjene 450.000 pund (3,8 millioner kr.) om ugen. Men angrebsstjernen tøver, fordi der er tvivl om, hvorvidt manager Josep Guardiola fortsætter ud over sommeren 2021, som er det tidspunkt, han kontraktligt har forpligtet sig til.

Vi går videre til Italien, hvor Juventus har set sig varme på Atalantas 17-årige vidunder af wing, Amad Diallo Traoré, fra Elfenbenskysten. Men ham har Manchester City også fået øje på. Calciomercato har mere om den historie.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Mere fra calciomercato. Det er svært at blive enige om en kontrakt fra januar mellem Inter og Olivier Giroud, der gerne vil væk fra CHelsea, hvor han ikke længere er fast mand. Den 33-årige franske verdensmester forlanger en kontrakt, der er længere end 18 måneders varighed. Crystal Palace nævnes af andre kilder som en mulig destination.

FC Barcelonas Samuel Umtiti antyder, at det er muligt, han vender tilbage til Lyon – men ikke lige nu. Den historie har goal.com.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

90min.com har en historie om, at Tottenhams nye manager, José Mourinho, har bedt superagenten Jorge Mendes om at holde ham informeret om, hvordan det går med Mourinhos portugisiske landsmænd, den 22-årige midterforsvarer Rúben Dias i Benfica og den tre år ældre midtbanespiller fra Sporting Lissabon, Bruno Fernandes.

Både Arsenal, Liverpool og Paris Saint-Germain er interesserede i Owen Otasowie fra Wolverhampto. Han er 18 år, og han kan spille både i det centrale forsvar og på midtbanen. Han kan vælge mellem at spille for England, Nigeria og USA, hvis det engang kommer dertil. Daily Mail har mere om den sag.

Paris Saint-Germain er ifølge calciomercato villige til at sælge eller udleje klubbens tyske fløjspiller, Julian Draxler, der har været i klubben siden 2017. Der meldes ikke om nogen destionation.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top