The perfect guide to the casino

Liverpool-manager holder på sin egen mand: – Men Messi burde egentlig vinde hvert år!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Liverpool-manager Jürgen Klopp håber, at Virgil van Dijk vinder prisen som årets bedste spiller. Men egentlig burde Lionel Messi vinde, mener han.

Spændende bliver det, om Virgil van Dijk fra Liverpool vinder prisen som årets bedste spiller (Ballon d’Or) i næste måned. Og det håber hollænderens chef i Liverpool, Jürgen Klopp, at klippen i Liverpool-forsvaret gør.

Tyskeren mener, at Virgil van Dijk er den spiller, der har spillet bedst i det seneste år, selvom Lionel Messi fra FC Barcelona egentlig er den bedste spiller.
i hans øjne.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Skal man give prisen til den bedste spiller, så burde Lionel Messi vinde år efter år. Sådan er det bare, siger Jürgen Klopp ifølge goal.com

. Men hvis man skal give prisen til den spiller, der har præsteret bedst i det seneste år, så er Virgil van Dijk mit valg, siger han

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Virgil van Dijk var vital for Liverpool, da klubben i sidste sæson vandt Champions League for første gang i 14 år. Desuden blev Liverpool nummer to i Premier League med 97 point. Det var et point færre end Manchester City.

Det bliver afsløret, hvem der vinder Ballon d’Or 2. december. Konkurrencen må endelig ikke forveksles med FIFA The Best. Her stemmer landsholdsanførere, landstrænere, journalister og internet-brugere om titlen.

Lionel Messi vandt årets FIFA The Best.

Ballon d’Or kåres udelukkende af journalister. Sidste år gik prisen til Luka Modric (Real Madrid/Kroatien).

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top